2014. március 12., szerda

Niki félig feltűzött esküvői kontya

Azzal kezdeném, hogy már nagyon-nagyon rég nem írtam, és annyira kedvesek vagytok, hogy erre figyelmeztettek is jó sokszor. Ma például 3 vendégem is mondta, hogy olyan szívesen olvasna ismét :) Ez annyira kedves. Na tehát ezért is, meg amúgy is, újfent fogok néha jelentkezni egy-egy jó kis inspirációval, vagy esküvői munkámmal. Vagy csak úgy :)
Kezdésnek nézzétek meg Niki félig feltűzött hajkölteményét. Személyében egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismertem meg, így ezúton is köszönöm, hogy engem kért fel. Az esküvő még nyáron volt, egy esősnek induló napon, melyből végül szikrázó napsütéses idő lett. Niki hajába lecsatolható póthaj került, hogy az amúgy is hosszú haja még hosszabbnak tűnjön. Az egészet besütöttem, majd fejtetőn kissé megemelve feltűztem, úgy, hogy a hullámok csak félig lettek eldolgozva, így ott is látszottak. Hajába dísznek egy kissé régies beütésű, ezüstözött fésűs csat került.
Nézzétek a végeredményt:
2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Tud valaki olyan angol nyelvű tanfolyamot, ahol a fodrász kifejezéseket tanulhatom meg, ill. egy kis gyakorlatot szerzek abban, h a külföldi vendégeimmel angolul tudjak beszélni? Ja, és ne legyen drága! (50-60ezer)

    VálaszTörlés