Kontyok minden mennyiségben

Néha minden nő érzi úgy, jó lenne, ha fodrásznak született volna. Jó lenne, ha egy-egy különleges hajkölteményt könnyedén elkészíthetne, vagy nem jelentene gondot egy bonyolultabb ünnepi frizura kitalálása. Ehhez próbálnék meg egy kis segítséget adni, a kontyok készítéséhez. Itt megtalálhatod a nagyon egyszerűtől a kicsit bonyolultabbig, a fonattal kombinálttól a félig leengedetten át a díszített kontyok mindegyikét. Kellemes böngészést!
vörös konty

Kedvenc kontyaim


Kontyok eredete, fajtái és sok egyéb érdekességek az alkalmi frizurák királynőjéről. Gyönyörű kontyos képek, díszesek, bonyolultan és néhány egyszerűen elkészíthető.


Félig feltűzött konty


Egy szép, letisztult konty elkészítéséhez útmutató, amellyel bárki megpróbálkozhat.  

Bájos féloldalas konty


Ha nem érzed magadénak a klasszikus kontyokat, frizurákat, akkor ez neked való lehet. Egy romantikus vacsorához, vagy csak úgy…

Tekert konty


Rafinált mutatós, nem kell hozzá fodrász és akár egy perc alatt elkészítheted. Hozzávalók néhány hullámcsat, hajgumi...

Függőleges és vízszintes sodort kontyKét különböző konty, egyiknél függőlegesen, a másiknál vízszintesen választjuk el a passzékat. Próbáljátok ki mind kettőt, és osszátok meg véleményetek.

Tekert és sodort konty


E két fajta konty kombinációját láthatjátok, nagyon sok neves fodrász is alkalmazza. Nézzétek hogyan is készül eme kevert hajkreáció.

Díszített konty a slágerBármely alkalmi frizura feldobható akár egy színes madártollal. Ezt több divatház alkalmazza is előszeretettel, tedd te is…

Csináljunk stílusos fonott kontyotHa tudsz hajat fonni, akkor ezt akár el is tudod készíteni. Ha nem tudsz fonni, itt az ideje, hogy megtanulj!

Újabb fonott konty a hétköznapokra


Egy újabb fonott konty, utcára, kirándulni vagy akár kerékpározáshoz. Nézd meg, hogy is csináld!

Az én tollas kontyom


Tegnap kontyoltam, bár nem került folyamatában fotózásra és nincs különösebben eldolgozva, azért nézzétek meg!

Piros fonalas konty


Furcsán hangzik, de nézzétek egy piros fonallal hogy lehet feldobni egy egyszerű kontyot. Vagány, egyedi, készítsd el te is!

Egyszerű, mutatós esküvői konty


Ha esküvődre egy igen egyszerű, de dekoratív frizurát szeretnél ez egy jó választás lehet, nézd!

A kifutók kedvenceVízszintes konty újra divatban, szépen letisztázott,, eldolgozott sémában. Semmi szálkihúzás, semmi kósza tincs.

Mikor konty és fonat találkozikKét fonat a konty köré csavarva, dekoratív lehet. Ha kicsit rakoncátlanabbat szeretnétek szálkihúzással, vagy a fonat meglazításával megtehetitek.Esküvői konty készítése, sodorva-tekerveEsküvői kontyot készítettem, bár nem esküvőre. Bátrabbak megpróbálhatják otthon is, de töltsétek fel a hullámcsat készleteket, hajrá!
Egyszerű konty 2 perc alattMutatok nektek egy félhosszú hajból is elkészíthető egyszerű kontyot. Próbáljátok meg ti is, leírás lépésről-lépésre…
Látványos fordított fonatEgy tarkóból induló fonat látványos végeredménnyel, könnyen elkészíthetik, akik tudnak fonni, akik nem azok most megtanulhatnak!

Gibson konty készítéseEz egy elegáns konty akár esküvőkre. Egy mélyen dekoltált ruhával nagyon mutatós, romantikus pillanatokra.

Banánkonty készítéseSzép banánkontyot készíteni nem könnyű, ám most megtanulhatod, hogy hogyan is állj neki, nem olyan bonyolult, megtudhatod a titkát…


Tehenészlány kontyElismerem, kicsit fura nevet adtam neki.  Visszajöttek a divatba mostanában ezek a régies fonatos-konty keverékek, de tényleg van benne valami "tehenészlányos" , nézzétek, hogy készül!Kata barátnőm esküvői kontyaKata barátnőm esküvőjére készült kontya apró virágokkal, néhány kép a hajáról és róluk…

Mondj igent ősszelNézd meg milyen szép is lehet egy őszi esküvő, hajak ruhák kiegészítők, nekem bejön…

Két konty a párizsi divathétről - 1. részLouis Vuitton számára készült tökéletes rakoncátlan csavart konty, vagyis "punky francia csavart". A  jó benne, hogy Te is elkészítheted otthon!
Két konty a párizsi divathétről - 2. részÍme a második haj párizsból, modern, és egyszerű csavart kontyot. A nedves hatású haj, és az arany fejdísz olyan kompozíciót alkot, mely akár irodába is megállja a helyét.

Ha hosszú hajam lenne…Biztos hordanám így is, könnyű feltenni, kócos, hamar elkészíthető, és állatian mutatós

Szilveszteri buli kontyokÖtletes kontyok szilveszterre, vagy akár más alkalmakra, íme néhány inspiráció nektek!

Halszálka fonatból csodaszép kontyFonat vagy konty? Ritkán jut eszünkbe, hogy akár kombinálhatjuk is a kettőt, íme egy ötlet!

Romantikusan télen isEz egy roppant egyszerű konty, melynél a hangsúly a bent felejtett csavarón van. Így egyszerűen, gyorsan minden bonyodalom nélkül tudsz magadnak "púpot" készíteni…


Laza esküvői perecfonatPofonegyszerű perecfonat elkészítése, ami akár esküvőn is megállja a helyét. Készítse el otthon útmutató alapján.

Egy újabb házilag elkészíthető esküvői konty


Segítségére lehet azoknak akik az utolsó pillanatra hagyták a fodrászválasztást és kicsúsztak az időből, így akár egy barátnő is elkészítheti!

Esküvő a Hármashatár-hegyen


Különleges esküvő, különleges hajjal. Zsani igazán elbűvölő menyasszony volt...

Karácsonyi halszálka fonatNincs időd elmenni fodrászhoz, de egy különleges alkalmi hajat szeretnél, ez a neked való, készítsd magad!

Balerina inspirációNyárra a legjobb választás a feltűzött haj, erre a kontyra a balerinák inspiráltak...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése