2013. január 27., vasárnap

Régi Hollywoodi frizurák

régi hollywoodi frizura

Marylin Monroe, Grace Kelly, Rita Hayworth, Judy Garland, mind nagy lépést tettek a mai klasszikus női divat kialakulásához. Ma ezeket a női frizurákat látjuk kicsit újraértelmezve. Napjaink hírességei ismét előrángatták ezeket a már-már feledésbe merült csodaszép trendeket, így láthatjuk, és meríthetünk ihletet belőlük mi is.

1. Magasra tűzött francia konty:
Ezt a frizurát Eva Longoria viselte a 68. Golden Globe-on. Ahhoz, hogy ezt te is otthon elkészítsd, a hajadat egy nagy copfba gyűjtsd össze középre, majd egy határozott mozdulattal csavard, és tűzd meg.

Eva Longoria francia konty

2. Aphrodité fonat:
Alexis Bledel 2009-ben is már ezt az Aphrodité-stílust követte. Mely egyben sportos, és nőies is. Ahhoz, hogy ezt a frizurát elkészítsd, oldalválasztékot csinálj, majd egy sima francia fonattal kezd el befonni a hajadat. Mikor már a tarkóvonalhoz értél, egy laza kontyba végződően tekerd a hajadat, majd tűzd le hullámcsattal.

Alexis Bledel aphrodité fonat

3. Amanda Seyfried ezt az oldalra tűzött nagyon kecses kiengedett frizurát a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon viselte. Igazán régi Hollywoodi megjelenést sejtet. Elkészítése egyszerű, csak tűzd le az egyik oldalon a laza loknis hajzuhatagodat, majd tedd előre. Díszítsd frizurádat apró, csillogó hajcsattal.

Amanda Seyfried oldalra tűzött haj

4. Igazi, klasszikus hullámok.
Tegye fel a kezét, aki nem tudja, kihez akar ezzel a hajjal hasonlítani Katherina Heigl? Hát persze, hogy Merylin Monroe inspirálta. És bár ez a haj rövid, szőke kivitelben mutat a legjobban, azért ha barna a hajad, akkor is próbáld csak ki. Egy kis hajhab a félszáraz hajra, majd csavarokra tekerd fel, és mikor kihűltek a csigáid leengedheted őket. Íme a végeredmény:

Katherina Heigl klasszikus hullámos haj




foto.pinterest,ikonwhair

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése