2013. január 20., vasárnap

Mesébe illő fonatok

Fantasy fonatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek, és töretlen sikerrel vesznek rész a fonni tudó, akaró, vágyó lányok mindennapjaiban. Míg régen ismertünk egy alap fonást, amilyenre anyukánk minden nap befonta a hajunkat, és maximum úgy variáltuk, hogy 1 copf, vagy 2 copf legyen, ma ennek a műfajnak kimeríthetetlen a tárháza.
Nemcsak megismertünk millió fonás típust, de azokat keverve, vagy szimplán magukba, esetleg lazán, vagy túlontúl szorosra fonva alkalmazhatjuk is.
Néhányuk egyszerűen elkészíthető, míg mások megkövetelik a gondos felügyeletet egy tapasztalt kéz által. Mindenesetre egy biztos:  "A gyakorlás teszi a mestert"
Íme néhány inspiráció a fantasy fonatok közül:

szőke extrém frizura


mesébe illő fonatos konty


hajpánt fonat


rövid haj


szép szőke fonat


szép szőke haj


barna fonat




foto:pinterest

2 megjegyzés:

  1. Szia! Az a kérdésem lenne, hogy azt szokták mondani, hogy nem szabad a hajat vizesen fésülni, mert attól nagyon törik. Viszont elvileg sörte alapú kör fésűvel lehet a legjobban formázni, hajmosás után, szárítás közben. Ez a kettő szerintem egy kicsit összeegyezhetetlen így. Tudnál kérlek tanácsot adni nekem? Vagy van esetleg erre egy áthidaló megoldásod?
    Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Szia Kiyo!

    Tehát, a legeslegegészségesebb természetesen az, ha semmivel nem formázod a hajadat. Viszont, ha már muszáj valamivel megszárítanod, akkor is a legjobb a puszta kezed, de ha formát szeretnél adni a sörényednek, akkor jön a sörte alapú kefe. Mindenképpen alacsony hőfokon használd a hajszárítót, és ügyelj arra, hogy a hajadon valamilyen hővédő spray/krém legyen.
    Üdv,
    Mariann

    VálaszTörlés