2011. május 30., hétfő

Anglia "kalapos" hercegnője- Kate Middleton és az ő híres kalapjai

Kate mint tudjuk a skóciai St. Andrews Egyetemen tanult művészettörténetet, és diplomáját is ebből szerezte. Az már kevésbé ismert, hogy Anglia hercegnője igen intenzíven érdeklődik a divat iránt. Ezt mi más sem bizonyít, hogy a diplomaosztó után egyből egy Jigsaw nevű divatcégnél kezdett el dolgozni. Feladata minden lány álma: a legcsinosabb kiegészítők beszerzése. Ekkortájt már igen hevesen érdeklődött a fényképészet iránt is, órákat is vett egy igen híres, név szerint Mario Testino nevű fotó művésztől.
A hercegnőt az egyik legjobban öltözött  hírességek között tartják számon, és nem kizárt, hogy divatikon váljon belőle, most, hogy összekötötte életét Vilmos herceggel, és hivatalosan is a királyi család tagja lett. Figyeljétek csak meg, komoly hatással lesz még az arisztokrácia öltözködési stílusára .




Kalapból http://hajtovadaszat.blogspot.com/2011/03/mindent-kalaprol.html minden bizonnyal több száz, ha nem ezer gyülekezik a királyi gardróbban.
Egy kalap olykor szigorú tekintetet kölcsönöz viselőjének, máskor viszont ponthogy játékosságra ösztönöz. Egy biztos: a hercegnő minden egyes darabbal 100% ig azonosul.


A királyi kalaptervező Philip Treacy kreálta csodákban jelenik meg minden eseményen, hiszen Angliában ez bizony kötelező. Nézzünk néhány decens "feketét".








Ezt a tollas csodát 2006-ban viselte Camilla Parker Bowles lányának az esküvőjén. Játékos, bohókás darab, mely igen jól áll viselőjének, cseppet sem zavarja, hogy a megszokottól kissé eltér.


Nézzétek csak ezt a kissé már giccsesbe átmenő koráll csodát. De cseppet sem érezte feszélyezve magát David Jardine-Pateson és Emilia D'Erlanger esküvőjén tavaly, így joggal mondhatjuk, hogy ezt is eltalálta Philip Treacy.


Ebben a kis feketében barátja Meade és Rose Breadford esküvőjén pompázott.




És végül, de nem utolsó sorban olykor kiváltható egy kicsit nagyobb, különlegesebb fejdísszel is egy kalap. nekem ez a kedvencem. Természetesen ezt is, Philip Treacy tervezte. 





foto:pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése