2011. szeptember 2., péntek

Tollas hajdísz tutorial- vagyis hogyan legyél egy kicsit különlegesebb az ünnepi bulin


Néha van úgy, hogy jó lenne valami vagány konty, valami még vagányabb kiegészítővel. Sokszor mégsem jut eszünkbe semmi különleges, semmi plusz a megfelelő pillanatban. Na pont az ilyen pillanatokra ajánlom az ilyen illetve ehhez hasonló fonatos, laza kontyokat, melyek pár perc alatt elkészíthetőek, és mégis annyira érdekesek, különlegesek, hogy tutira oda vonzza az összes tekintetet a hajkoronádra :)
A plusz jelen esetben egy ütős kiegészítő, mint például ez a pink tollas, hajba tűzhető tincs ( lásd: http://www.sallybeauty.com/Hair-Extensions/SALLY01,default,pd.html?cgid=Hair16 )
 A konty készítése:
1. A féloldalas választékot befonod, úgy, hogy mindig veszel a fonathoz egy pici tincset. Az első kb 10 cm-es szakaszon mindkét oldalról teszel hozzá, utána viszont már csak a belső, fej felé eső oldalról.
2. Majd mikor elérkeztél kb. a szemöldököd vonaláig, megtöröd a a fonatot, és onnantól kezdve, már nem veszel a fonathoz több tincset, csak magába lefelé végig befonod.
3. Lényeg, hogy hagyjál néhány arcba hulló tincset, így sokkal lazább lesz az összkép.
4. Miután végig fontad a hajadat, tűzd be alá a rózsaszín tollas díszt, a hozzá való fésű segítségével, szépen rejtsd el a takaróhajak alá.


5. Majd gumizd össze és az egészet csavard laza kontyba.
6. Hullámcsatokkal tűzd le úgy, mint a balerina kontyot.






forrás:asubtlerevelry

6 megjegyzés:

  1. Dejóó lett !! :)

    http://dituhajatnoveszt.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Tetszik a blogod! Van valami frizuraötleted félhosszú tépett hajhoz? Amit még egy ügyetlen lány is el tud készíteni?

    VálaszTörlés
  3. köszönöm.
    sztem sok szép fonatos posztom van, melyek jól mutatnak félhosszú hajban is, és nagyon egyszerűen elkészíthetőek :) Nézz szét ! Szép napot, Mariann

    VálaszTörlés
  4. melyek jól mutatnak félhosszú hajban is..
    [url= https://www.justvirginhair.com/human-hair-extensions.htm]human-hair-extensions[/url]

    VálaszTörlés
  5. https://www.justvirginhair.com/human-hair-extensions.htm

    VálaszTörlés