2011. április 5., kedd

Fodrászatok Éjszakája - vagyis kik is várnak Titeket?

Már írtam egyszer a Fodrászatok Éjszakájaról nektek ,viszont abban még nem szerepeltek konkrét fodrászatok, mivel azok közzététele heti bontásban történt/történik. Ezért most szeretném nektek bemutatni,  hogy kik azok, akikhez ellátogathatsz azon a bizonyos várva várt estén(éjszakán). Remélem segítséget nyújtok némileg abban, hogy végül ki mellett teszed le a voksodat, és kihez mész el  megcsináltatni a frizurádat.

Hair's [ku:l]
A szalon a Pozsonyi utcában található.Ők kimondottan a fodrászatra specializálódtak, így ők csak fodrászüzletként és nem szépségszalonként szuperálnak.Különlegességük, hogy a brit formavilágból táplálkoznak.Fodrászaik:Fehér Tamás,Hoglmayer Attila,Sebestyén Hajnal és végül, de nem utolsó sorban Varga Lilla.Náluk a garancia a legjobb hajra abban rejlik, hogy professzionális termékkel, és szakképzett fodrászokkal dolgoznak.




HairClub:
Tüzes Tamás és Herczeg Csaba 1998-ban kezdték a pályát, és csupán pár év alatt a legjobbak közé küzdötték fel magukat.A HairClub-ot Katrenak Judittal alapították. Egy teljesen új felfogást hozott az ő jelenlétük a szakmába. Céljuk a "high fashion" és az utcai divat közti átmenet megteremtése. Céljuk a minél nőiesebb, minél sikkesebb trend megteremtése , mintsem, hogy a nagy divatcégek által diktált trendeket követnék.




Haj Sokk:
Egy szép tavaszi napon,2006. március 1-én nyitottak.
A szalon 4 fős és a piciny fővárosunk lüktető szívében található. családias, gyermekbarát környezet megteremtése a céljuk, melyben minden korosztály jól érzi magát.





Binder Art:
A Vígszínház szomszédságában található a szépségszalon. Mottójuk:Akkor lehetünk a legszebbek, ha személyiségünk, színvilágunk, frizuránk, sminkünk- nőknél -harmóniában áll egymással.
Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre ,és ez abban is megmutatkozik, hogy a várakozás alatt kényelmes fotelekben, különféle trendvideót nézhetsz, vagy ha kedved tartja internetezhetsz is akár egy finom kávé társaságában. De ami a legfontosabb, itt olyan hajat vágnak neked, amely követi a divatot, de egyénivé is tesz.




Pókai Hajszalon:
Náluk mindenki annyira kreatív, hogy mindegy is kinek a székébe ülsz be, a végeredménnyel biztosan nagyon elégedett leszel. Ha kedveled  Schwarzkopf termékeket, akkor feltétlenül itt a helyed, mert ők bizony azzal dolgoznak.




East Side Hair:
2006. október 12-én indult .
2009 óta többen voltak a fodrászaik közül megmérettetni magukat Londonba, különféle versenyeken.
Mottójuk:Szalonunkban a természetesség, és a fiatalos progresszív vonal válik kézzel foghatóvá, ugyanakkor hiszünk az egyén szabadságában, egyéniségében, a személyiségek különbözőségének tiszteletében- ezt támogatjuk kreativitásunkkal , szakértelmünkkel.




Hajas Szalon:
Céljuk a vendég maximális kiszolgálása és kényeztetése. Fodrászaik folyamatos képzésekben vesznek részt.
Náluk a hajvágásnak bizony komoly menete van.Először is a kényeztető fejmasszázs , mely fekvő pozícióba történik, majd ha először jársz náluk egy szakszerű konzultáció, hogy biztosan a leginkább hozzád illő frizurával távozhass tőlük. A hajhosszabbítástól kezdve a tartós(keratinos) hajegyenesítésen át , mindent kipróbálhatsz náluk.



Sense:
Fodrászaik azon mesterkednek, hogy személyre szabott frizurával kedveskedjenek, mely leginkább illik a Te karakteredhez. A szalon 2 szintes, kialakítása felettébb exkluzív, helyet a Millenium Centerben kapott. Professzionális TIGI, Wella és Senscinece hajápoló termékekkel kényeztetik vendégeiket. Időbeosztásuk rugalmas, így is alkalmazkodva a vendég minden igényéhez. 7 kiváló fodrász közül választhatsz, ha betérsz hozzájuk.



Horror Barbie:
2005 óta léteznek. Legfontosabb számukra, hogy jól érezd magad náluk, és megkapd ami neked jár. Hajszobrászaik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Vendégkörük igen változatos, csakúgy, mint fodrászaik. Egy biztos, náluk tuti megtalálod a számodra leginkább passzoló embert , aki végül elkészíti a kívánt frizurádat. ha jó haj mellé, jó hangulatra vágysz, itt a helyed!



Remélem mindenki megtalálja a leginkább kedvére valót a sok remek fodrászat között. És ne feledjétek, utána a szuper új frizurátokat nehogy a tollasbálba feküdjétek el, hanem inkább irány a Corvin terasz ahol egy  tuti jó after partyra vagytok hivatalosak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése