2011. április 29., péntek

Kate Middleton és William herceg esküvője


Bizonyára a sajtó a napokban másról sem fog cikkezni, mint az évszázad esküvőjeként emlegetett Kate és William herceg ceremóniájáról. Megpróbáltam nektek én is néhány érdekességet összeszedni az aráról.
Kate haja egyszerű, enyhén besütött, kiengedett volt. Nagyon is illett a ruhájához, mely egyszerű vonalvezetésű volt, csipke díszítéssel. Nem annyira meglepően a csodaszép Grace Kelly ruháját mintázva. Mindkét ruhánál a derék rész a hangsúlyos, és a felső rész gazdagon díszítve.
Sarah Burton nagyot alkotott.



Kate hercegnő az esküvőjére lefogyott, és új a haja.





A Cartier tiarát  melyet viselt II. Erzsébet királynétól kapta.


Mokány Márta szerint meglepő volt az ara dekoltázsa. Ő ugyanis arra számított, hogy nyakig zárt esküvői ruhában járul majd az oltárhoz.




Kate csokra többféle virágból állt, és mindegyik külön más-más jelentéssel bírt. Liliom: a boldogság visszatérése, Sweet William szegfű: hősiesség, lovagiasság, Jácint: tartós szerelem, Borostyán: hűség, barátság, Mirtusz: a házasság, és a szerelem szimbóluma






A násznép is kitett magáért. Nézzétek csak azokat a kalapokat? Különlegesebbnél különlegesebb fejfedőkkel jelentek meg e nemes napon.














A koszorús lányok is csodaszépek voltak. Középen Kate testvére Philippa Middleton. Az Ő haja is hasonlóképen nagyon egyszerű volt.






Ünnepelt egész Anglia



foto:pinterest

2 megjegyzés: