2011. március 30., szerda

Fonott fejtetőre fésült konty

Ismét egy konty!
De nem ám akármilyen, hanem fonott konty!
Ahogy sétálsz az utcán, vagy kirándulsz az erdőben , esetleg elmész kerékpározni egyet, biztos Te is látod,hogy a lányok leginkább valami fejtetőre biggyesztett tök jó konttyal mászkálnak idén tavasszal. Tehát a konty az biztos, csakhogy valami plusz kéne. Hogy mi is az a plusz, hát a fonat!
Nézzétek:Eme konty készítése is pofon egyszerű. Íme:Menete:
1. Gyűjtsd össze a hajadat, de ne használj fésűt, helyette inkább az ujjaid legyenek a segítségedre. Így még lazább hatás érhető el.
2. Fogd össze középmagasságban egy lófarokba.
Használj olyan színű hajgumit, mint amilyen a hajad színe, így ha nem is tudod majd tökéletesen elrejteni, akkor sem fog kilátszódni.
3. Fond be végig a lófarkadat, amennyire csak tudod a végéig, annyira menj el. Itt is ugyanolyan színű hajgumit használj. Ne fond szorosra, inkább lazább legyen a fonatod.
4. Miután ezzel is végeztél, szépen kezd el tekerni a fonatot a fejed tetejére,a  copf kiindulása legyen a fészek alja. Az utolsó körnél rejtsd el a hajgumit, úgy, hogy a fonatot szorosan odatűzöd, és rádolgozod.
Mikor már feltekerted az egészet, rögzítsd hullámcsattal, amely szintén menjen a hajad színéhez.
5. A laza hatás elérése miatt húzz ki néhány szálat, illetve a fonatot kicsit lazítsd még. A frufrut eltűzheted oldalra, mint Caroline.
Ugye milyen szép, és időtálló?


Foto:Jamie Beck,modell:Caroline
Forrás:joannagoddard
Szöveg:Rohtmer Mariann

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése